top of page

BOEI

GEZIEN BIJ VONDELGYM

Heeft uw onderrug pijn van de hele dag werken? Deze boei is ontworpen om je lichaam actief te houden en je rug recht te houden. Het is Nederlands design van hoge kwaliteit, gemaakt in Rotterdam.

Vondelgym

VOEL HET GRAAG OM HET TE PROBEREN

De eerste 14 dagen na ontvangst van de Buoy heeft u de mogelijkheid deze te retourneren en het volledige bedrag terug te krijgen. Hierbij heb je de mogelijkheid om te ervaren wat de Buoy met je lichaam doet.

VERZENDING

RoughWeld-SoftSeat-Side-01 copy.jpg

Verzendkosten zijn uitgesloten. Hij kost ongeveer €20,- in Nederland, €50,- binnen de Europese Unie of is gratis als je hem ophaalt in Rotterdam. Voor bestellingen buiten de EU kunt u ons een e-mail sturen om een offerte aan te vragen. Voor afhalen kunt u ons ook mailen: info@enrichers.nl

MATERIALEN

Kleur:

Transparant gepoedercoat metaal

Grijze stof voor de zitting

Buoy-rough-detail-2.jpg

ONTVANG HET DIRECT

Buoy-RoughWeldUpholstered-blanc.png

Wij hebben Boeien op voorraad en kunnen deze direct naar u verzenden. Binnen Nederland duurt het enkele werkdagen en in Europa 3 tot 12 dagen.

WAAROM JE LICHAAM EEN BOEI NODIG HEEFT

De meeste bureaustoelen hebben een rugleuning. Dit is ontspannend voor je rug, maar ontspant ook je onderrugspieren waardoor je onderrug zwak wordt. Deze zwakte veroorzaakt pijn in de onderrug. Om sterker te worden, is het beter om de kleine spieren in je lichaam geactiveerd te houden.

Als je op de Buoy zit, houd je je benen en onderrug actief. De kom zorgt ervoor dat je rechtop zit, waardoor je automatisch de juiste houding aanneemt om je werkdag door te komen.

Naast een gezonder lichaam zorgen bewegingen gedurende de dag er ook voor dat je je gelukkiger voelt. Uit onderzoek blijkt dat bewegingen van het hele lichaam het geluksgevoel versterken. Op deze boei kun je dansen!

RubenDarioKleimeer_Buoy.jpg

ONTWORPEN MET DANSERS

De Boei is ontworpen met dansers. Dansers weten als geen ander hoe het lichaam aanvoelt als je zit. Door hun knowhow te vertalen naar een product, zijn we erin geslaagd om een product te creëren dat je stimuleert om je lichaam in een zo gezond mogelijke conditie te houden terwijl je je bureauwerk doet.

bottom of page