top of page

Buoy Rough Weld

WAAROM EEN BOUY - ROUGH WELD MET ZACHTE ZITTING

Doet uw lichaam pijn na een hele dag werken? Met deze Buoy houdt u rechtop en uw lichaam actief. De schaal weegt 10 kilo waardoor u goed kunt bewegen al voel u zich stabiel door het lage zwaartepunt. De Buoy is kwalitatief hoogstaand Dutch Design gemaakt in Nederland.

PROBEER HET GERUST 14 DAGEN UIT

Tot 14 dagen na ontvangst van de Buoy kunt u het product uitproberen. Wanneer u het product binnen 14 dagen terug stuurt, ontvangt u het gehele bedrag terug met uitzondering van de verzendkosten. De Buoy dient uiteraard in een goede staat te zijn met het retourneren.

VERZENDKOSTEN

RoughWeld-SoftSeat-Side-01 copy.jpg

​De verzendkosten zijn niet inbegrepen. Een verzending kost ongeveer € 20,- binnen Nederland per stuk, €50,- binnen de Europese Unie of u kunt ervoor kiezen het product gratis op te halen in Rotterdam. Email ons voor dit verzoek: info@enrichers. Ook voor bestellingen buiten de E.U. kunt u ons emaillen voor de offerte.

MATERIALEN

Kleur:

Mat transparant gepoedercoat metaal

Grijze stof voor de zitting

Buoy-rough-detail-2.jpg

ONTVANG HET IN 8 WEKEN

Buoy-RoughWeldUpholstered-blanc.png

De Buoy wordt met de hand gemaakt en binnen 6 tot 8 weken geleverd.

 
 

 

 

WAAROM UW LICHAAM EEN BOUY NODIG HEEFT

De meeste bureaustoelen hebben een rugleuning. Dit is ontspannend voor de rug, maar ontspant ook de onderrugspieren waardoor de onderrug zwak wordt. Dit veroorzaakt pijn in de onderrug. Om sterker te worden is het beter om de kleine spieren in uw lichaam geactiveerd te houden.

Als u op de Buoy zit, houdt u uw benen en onderrug actief. De metalen schaal zorgt ervoor dat uw altijd rechtop zit, waardoor uw automatisch de juiste houding aanneemt om de werkdag goed door te komen.

Behalve een gezonder lichaam, genereren actieve spieren meer endorfine waarmee men zich gelukkiger voelt. Onderzoek wijst uit dat bewegingen van het hele lichaam het geluksgevoel versterkt. Deze Boei is ontworpen met dansers, u kunt er zelfs op dansen!

RubenDarioKleimeer_Buoy.jpg

ONTWORPEN MET DANSERS

De Buoy is ontworpen met dansers. Als geen ander kunnen dansers voelen wat er in het lichaam gebeurd wanneer men zit. Door dansers te observeren en het ontwerpen te laten uitproberen is het iontwerp van de Buoy tot stand gekomen. Dit is de rede dat de Buoy een verfijnde balans heeft tussen enerzijds actief kunnen zitten en anderzijds voldoende veiligheid en stabiliteit voelen om te kunnen focussen op computerwerk.

bottom of page